blundar för verkligenheten .

vad har hänt ?
vad fan har hänt m alltihopa som förr va så himla perfekt & bra ?
det började med det perfekta livet, alla va med varandra varjedag, bråken började efter första sommaren tillsammans, det som var någras bråk började splittra allihopa, alla stog på olika sidor, förutom vissa som bara stog i mitten & såg allt hända.
när man blickar tillbaka ser man allt passera så fort, en sommar där dagarna gick sakta som en hel månad.
varje dag nu förtiden är en tankeställare, tänker tillbaka, önskar att allt var som förut, man känner inte dom som en gång var ens bästavänner.
& det känns så fel.
vill bara gråta, vet inte ens hur det gick till, vill spola tillbaka tiden då allt var så bra.
sen när all skit tagit slut & det började räta ut sig igen, och man kände att kanske, kanske skulle det bli som vanligt igen, det var då alla andra började umgås med fel folk, folk som man inte alls ville umgås med, det var då man visste att inget, inget skulle bli som förut igen, aldrig igen.
varför inte bara göra det bästa av tiden som man har tillsammans, nejnej, det är då alla sviker & gör dom minsta sakerna till dom största, bara för dom gillar att tjafsa.
orka ödsla sin tid på sånna vänner, men har man en gång varit deras bästa vänner är det svårt att släppa taget & man blir osams istället.
vill inte att det ska vara såhär längre, blir bara mindre och mindre, nur äre det bara några få kvar, & dom ser allting hända & mår skit av det.
och allt e bara skit, verkligen skit.
visst man har ju inte glömt varandra helt, man hälsar ju och snackar ibland, men ibland känns det som om det man en gång hade inte funnits, & ens bästavänner börjar kännas som främlingar.orkar inte med allt svek, nej jag klarar inte av det.
Comments
Postat av: Kate

<3

2010-07-13 @ 01:29:54
Postat av: Carro

håller med.. saknar tiden förr så grovt, fruktansvärt .. dagarna i a-berg, vattenpipa & allt .. måste göras om innan sommarlovet är slut, en skön dag där bara,, håller du inte med :)<3

2010-07-15 @ 20:11:13
URL: http://carroliiiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember?

Hotmail: (publiceras ej)

Your blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0